vælg et emne
... eller vælg et emne

Priser til sundhedens og idrættens rollemodeller

31-10-2017

For tredje år i træk hædres idrættens og sundhedens forbilleder ved Maligassiuisut show, som afholdes af GIF, Elite Sport Greenland og Departementet for Sundhed. Målet er at fremhæve de gode historier og det personlige engagement i idrætten og sundheden, som kan være til inspiration for os alle.

Foto: Leiff Josefsen

I år foregår showet i Ilimmarfiks hyggelige lokaler, og der er lagt op til en aften fyldt med hygge, underholdning og spænding, når Maren-Louise Poulsen og Angajo Lennert Sandgreen byder velkommen til et to timer langt show, som transmitteres direkte på KNR.

I løbet af aftenen bliver der uddelt alt 7 priser. Departementet for Sundhed kårer vinderne af konkurrencen om at fremme fysisk aktivitet, og uddeler priser til Årets aktive skole, Årets aktive arbejdsplads og Årets aktive i samfundet. 

Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi tre legater for Årets Idrætsperson, Årets Træner og Årets Leder og Elite Sport Greenland uddeler prisen for Årets Idrætspræstation. Prisuddelingen krydres med underholdning ved bla. Qiajuk, Kim og Katsi, Angu og mange flere.

Der vil også være en række flotte præmier på højkant under showet. Der trækkes lod om hovedpræmien til GIFs og Pisiffiks skrabelodskampagne, og der vil være en SMS-konkurrence med mulighed for at vinde en IPhone sponsoreret af Pisiffik eller et rejsegavekort på 10.000 kr. sponsoreret af Grønlands Rejsebureau. Overskuddet fra salget af skrabelodder går til at støtte idrætten i bygderne.

Se med når KNR sender live fra Ilimmarfik lørdag den 4. november 2017 kl. 19.00 – 21.00.

For yderligere oplysninger kontakt:

Departementet for Sundhed: Sundhedsfaglig konsulent, Kista Hammeken Lennert på tlf. 34 51 13 eller khle@nanoq.gl 

GIF/ESG: Projektkonsulent Christina Tønder Bell på tlf. 34 81 53 eller christina@gif.gl