vælg et emne
... eller vælg et emne

Forælder til hashryger

En selvhjælpsbog til forældre til unge der ryger hash

Hvordan hjælper du din teenager, som du har opdaget eksperimenterer med hash? Christopher Schmitz har skrevet en selvhjælpsbog, som giver konkrete råd og her-og-nu hjælp til forældre. Nu fås bogen også i en grønlandsk udgave.

Det er Departementet for Sundhed, som i samarbejde Christopher Schmitz og forlaget édito har fået oversat bogen ”Forælder til hashryger” til grønlandsk. Bogen er en selvhjælpsbog til forældre til unge der ryger hash. Den er også oplagt til professionelle, der arbejder med unge, eller som har brug for at rådgive de unges forældre.

Selvhjælpsbogen giver konkrete bud på, hvordan et hashmisbrug kan stoppes gennem samtaler mellem forældrene og den unge. Dialog og tillid er bærende elementer. Bogen opstiller en række scenarier og giver konkrete løsningsforslag til, hvordan man som forælder kan gribe samtalen med sit barn an i forskellige situationer.

Bogen ”Hashimik pujortartartumik qitornalimmut” kan downloades her på Peqqik.gl. Den danske udgave af bogen kan købes på forlaget édito´s hjemmeside: edito.dk

 

Generer pdfEmbed

Embed artiklen

"Forælder til hashryger". For at embedde artiklen på din side skal du kopiere nedenstående script og indsætte det i din html hvor artiklen skal ligge

Luk

Send til ven

Til e-mail

Dit navn

Besked

Luk

Tilbagemeldinger

Besked

Email

Luk

Abonnér på artikel

Din E-mail

Luk