vælg et emne
... eller vælg et emne

Oqalliffik Special – Hash i Grønland

10-05-2016

KNR Radio’s Oqalliffik sætter fokus på hash-misbruget i samarbejde med Departementet for Sundhed. Det sker i en Oqallifik Special, hvor lytterne inviteres til debat om hashmisbrug i Katuaq’s lille sal onsdag den 11. maj kl. 19 til 21.

Foto: Ulrik Bang

Debatten er både en paneldiskussion med fagfolk og politikere, men borgerne får også mulighed for at komme med deres meninger og stille spørgsmål til panelet.

Fagfolk fra jobcentret og socialforvaltningen i Kommuneqarfik Sermersooq, Politiet, Center for National Vejledning og Børnetalsmanden vil fortælle om deres udfordringer med hashmisbrug.

To medlemmer fra Naalakkersuisut og to medlemmer fra henholdsvis IA og Partii Naleraq vil stå i den politiske ende af panelet.

Debatten bliver sendt live i radioen og kan streames via knr.gl.
Debatten i Katuaq vil blive simultantolket til dansk.

Debatten fortsætter til den sædvanlige Oqalliffik’s (direkte) sendetid torsdag den 12. maj kl. 10:07. Her kan lytterne ringe ind og fortælle om, hvordan de selv er kommet ud af hashmisbrug eller give deres bud på, hvad de synes der skal gøres for at komme samfundets hash-problemer til livs. Naalakkersuisoq for Sundhed, Doris Jakobsen vil være i studiet sammen med Oqalliffik’s journalist.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte radiochef i KNR, Masaana Egede på tlf. 36 15 00 eller på mail meg@knr.gl.