vælg et emne
... eller vælg et emne

Grib muligheden - for at finde din motivation

FAKTA
Når du skal ændre din livsstil er din motivation altafgørende. Prøv at se det sunde liv med nye øjne. Det handler om at sige ja til alt det gode i livet!
Det sunde liv skal give dig energi og overskud til at leve præcis det liv, du ønsker.
At ændre vaner er ikke enkelt. Først skal du erkende, at der er noget du bør ændre på, så skal du finde ud af hvordan du vil gøre det og derefter skal du holde fast i din beslutning.

HVAD KAN JEG SELV GØRE?
Her er nogle gode råd, der kan hjælpe dig til at finde og bevare motivationen til at leve sundere:
• Find ud af, hvad der motiverer dig til et sundere liv – vil du for eksempel gerne undgå sygdom eller have mere glæde og energi i din hverdag?  Det er vigtigt at vide, når du skal holde fast i nye sundere vaner.
• Find ud af, hvem der kan støtte dig i en ny og sundere livsstil. Find evt. en makker, der også gerne vil ændre livsstil, så kan I støtte hinanden.
• Sæt nogle realistiske mål og læg en plan for, hvad du vil gøre, og hvornår du vil gøre det. F.eks.: Jeg vil gå en tur 3 gange om ugen.
• Vær forberedt på, at det indimellem bliver svært at holde fast i dine nye sunde vaner. Tænk over, hvad du vil gøre, når det bliver svært.
• Husk at rose dig selv for de mål, du har nået.

Grib muligheden – for et sundere liv!

 

Generer pdfEmbed

Embed artiklen

"Grib muligheden - for at finde din motivation". For at embedde artiklen på din side skal du kopiere nedenstående script og indsætte det i din html hvor artiklen skal ligge

Luk

Send til ven

Til e-mail

Dit navn

Besked

Luk

Tilbagemeldinger

Besked

Email

Luk

Abonnér på artikel

Din E-mail

Luk