vælg et emne
... eller vælg et emne

Ny cheflæge

28-06-2018

Berit Bjerre Handberg er fra 1. oktober 2018 ansat som cheflæge i Det Grønlandske Sundhedsvæsen.

Berit Bjerre Handberg er speciallæge i anæstesiologi og overlæge. Hun kommer fra en stilling som sekretariatschef for Videreuddannelsessekretariatet Region Nord og kontorchef for Sundhedsuddannelser i Region Midtjylland. Desuden har hun været afdelingslæge på Aarhus Universitetshospital, Intensiv afdeling I, hvor hun blandt andet som kvalitetskoordinator havde medansvar for hospitalets akkrediteringsproces.

En stærk medspiller
Som øverst ansvarlige læge i Det Grønlandske Sundhedsvæsen og som en del af Sundhedsledelsen vil Berit skulle sikre og udvikle den behandlingsmæssige kvalitet i Sundhedsvæsenet samt sikre
implementering af politiske beslutninger og gå forrest i omstillingsprocesser.
- Berits kombination af klinisk baggrund og erfaring med sundhedsfaglig administration samt flair for det politiske niveau er baggrunden for ansættelsen, siger styrelseschef Malene Marie Nielsen.
- Hun har i sit administrative arbejde været i tæt kontakt med det kliniske miljø og vil generelt være en stærk medspiller i arbejdet med at styrke kvalitetsarbejdet i Sundhedsvæsenet, fortæller styrelseschefen.

Et sundhedsvæsen der tænker nyt
Berit ser frem til det nye job som cheflæge for et sundhedsvæsen, der er visionært og som tænker nyt for at sikre alle borgere god service.
- Jeg glæder mig meget til at tiltræde stillingen. Jeg ser et Sundhedsvæsen, der har godt fat i udviklingen, når det fx kommer til telemedicinske løsninger. Jeg ser frem til at være en del af det igangværende arbejde i Sundhedsvæsenet, hvor borgeren er i centrum og hvor der fokuseres på at udvikle et sammenhængende sundhedsvæsen med høj faglig kvalitet og service for borgere uanset bosted i landet.

Berit er gift med Bent Handberg. Sammen har de har tre børn: Mik på 25 år, Lisa på 23 år og Britt på 20 år.
 
Kontakt

Styrelseschef Malene Marie Nielsen på telefon: +299 34 43 00 eller e-mail: sundhedsledelsen@peqqik.gl.